Coaching

 • Je zoekt een Coach!

  Omdat het soms zo druk is in je hoofd met alles wat je nog moet, dat je niet tot rust komt.
  Omdat je het thuis én op je werk zo goed mogelijk wil doen.
  Omdat je veel werkdruk ervaart en door de combinatie met een drukke situatie thuis heb je het gevoel onvoldoende bij te kunnen tanken.
  Omdat je nu eindelijk eens afscheid wilt nemen van die eeuwige onzekerheid.
  Omdat je carrière wil maken, maar niet zo goed weet wat je volgende stap zou moeten zijn. Wat je wel weet is dat je in je huidige werk niet meer lekker zit. En dat heeft ook invloed op hoe je thuis in je vel zit…

  Heb jij een vraag die hier op lijkt? Dan kan ik jou helpen!

  In een intake bespreken we je vraag en wat je zou willen bereiken. Daarna maken we afspraken over het verloop. In gemiddeld vijf sessies werken we samen aan het oplossen van jouw vraagstuk. Daar krijg je (weer) energie van!

  Mijn werkwijze als coach valt onder de ‘Positieve Psychologie’ en is oplossingsgericht.

 • E-coaching

  Je kunt bij mij ook terecht voor E-coaching: Coaching via mail.
  Mijn ervaring is dat, vooral voor mensen in de spitsuurfase van hun leven, dit een mooie uitbreiding is van mijn aanbod. Via mail kun je tóch je hart luchten, je vraagstuk bespreken en werken aan je ontwikkeling, uitdaging of dilemma. Zonder dat je hiervoor óók nog eens de deur uit moet…. En via mail kunnen we bij wijze van spreken drie afspraken in de week hebben en flink ‘meters’ maken. Bovendien is er géén wachtlijst, dus je kunt meteen aan de slag!
  Doordat je alles voor mij op schrijft, wordt je gedwongen nog eens goed naar je eigen gedachten, resultaten en uitspraken te kijken. Dat alleen al is heel waardevol.

  Verder heb ik gemerkt dat ik via de mail net zo goed en zorgvuldig kan helpen. In plaats van gemiddeld vijf sessies, zijn er gemiddeld 12 mailcontacten (soms met opdrachten) nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. En dat allemaal vanuit je ‘luie’ stoel!

  Inmiddels heb ik ook mensen met een loopbaanvraagstuk via mail mogen begeleiden. En ook dat werkt!

  Artikeltje over e-coaching: http://www.nu.nl/werk-en-prive/2580254/uvt-e-coaching-werkt.html

 • Gratis Consult

  Ontvang van mij een gratis (!) persoonlijk consult van 30 minuten per telefoon en ontdek of (e-)coaching jou verder gaat helpen in je ontwikkeling.

  Na afloop van dit consult heb jij meteen al een beter gevoel. Je krijgt namelijk direct meer inzicht in de oplossingen die bij jouw vraagstuk passen en je weet wat je eerst volgende stap wordt.

   

  Dat geeft energie.

   

   

   

   

   

   

 • 10 tips E-book

  Je bent niet voor niets op mijn site terecht gekomen. Je wilt natuurlijk meteen aan de slag :-)
  Dat kan! De 10 belangrijkste tips voor een betere balans en méér energie heb ik kort uitgewerkt in een mini E-book.

  Wil je graag mijn gratis mini E-book ‘10 tips voor een betere balans‘ ontvangen? Mail mij, en ik stuur het je toe!
 • testimonials

  K.R. (e-Coaching)
  Toch maar een 10 dan? J. Omdat er echt niets te wensen over is, omdat altijd het contact prettig en zorgvuldig was, omdat je altijd (jawel) in mijn ogen goede vragen stelde. Omdat ik me nooit gestuurd / ingevuld heb gevoeld door jouw referentiekader. Omdat feedback altijd prettig voelde en gezien. Ik heb me steeds heel goed gezien gevoeld en aangenaam benaderd. Ik heb het gevoel een zorgvuldig onderzoek achter de rug te hebben.

  J.S. (Blended Coaching)
  Ik vind je een hele prettige gesprekspartner, die zeer zeker de kern van het “probleem” naar boven krijgt.
  Je luistert goed en stelt goede reflecterende vragen.

  L.T.
  Ondanks dat ik niet meteen voor mezelf helder had wat ik wilde gaan aanpakken zijn we vrij snel tot een concreet iets gekomen om naar te kijken en aan te werken. Door jouw manier van gesprek voeren voelde ik me eigenlijk meteen op mijn gemak en vertrouwd, je verbaasde me vaak met dingen terug te halen uit eerdere gesprekken die ik bijna zelf al vergeten was dat ik ze gezegd had en daar dan op terug te komen. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid om elders af te spreken dan op kantoor, ik vond het heel prettig om al wandelend met elkaar te spreken waardoor de sfeer heel open was en ik mij heel erg op mijn gemak voelde.

  V.S.
  Op het moment dat de coachgesprekken begonnen had ik veel communicatie problemen met mijn leidinggevende. Tijdens de gesprekken met Marja kreeg ik een beter beeld van de ruis die er was tussen mij en mijn leidinggevende. Hierdoor kon ik bij volgende gesprekken deze ruis herkennen. Marja leerde me omgaan met deze ruis en er een oplossing voor bedenken. Ik ben sterk verbeterd in communicatief opzicht.

  B.M.
  Ik vond je erg prettig om mee te werken. Je was empathisch, accepterend, warm en professioneel. Ik heb veel inzichten gekregen in onderwerpen die mij bezig hielden. Door de vragen die gesteld werden en de andere kijk op zaken die gevraagd werd ben ik tot de conclusie gekomen dat ik kan zijn wie ben en dat het leven en de contacten waar ik mij goed bij voel, passend zijn voor wie ik ben en dat ik me niet in allerlei bochten hoef te wringen om een meer “acceptabel” leven te ontwikkelen. De vragen werden op een neutrale manier gesteld met de ruimte om mijn eigen antwoorden te vinden.

  E.B.
  Ik heb je ervaren als een erg prettig en betrokken persoon, vanaf dag een had ik het gevoel dat je mij begreep of in ieder geval snapte waar ik mee zat en tegen aan liep. En als iemand die goed kan luisteren en filteren waar het probleem zit, waardoor je me op de juiste manier tot resultaat kon brengen.

  Anoniem (E-coaching)
  Ik vind jouw samenvattingen erg duidelijk. Je haalde er voor mij de rode lijnen uit. Daarnaast heb je me heel erg zelf aan het werk gezet.
  Ik kon alles eerlijk tegen je zeggen hoe raar ook. Dus het voelde heel vertrouwd.
  Je hield de antwoorden altijd kort en bondig en overzichtelijk en vooral krachtig. Ik noemde het je wijze woorden. Het is je gelukt mij zo te sturen dat ik eindelijk weet wat ik wil!

  A.V. (E-coaching)
  Ik vond de coaching ontzettend prettig. Dat komt ten eerste door de waardevolle opdrachten die je steeds gaf. Daarmee zette je me echt tot nadenken. Het is fijn om dingen op papier te zetten, want dan ga je er concreet over nadenken en kom je meer tot actie. Je geeft erg goede feedback en bent motiverend. Je weet de kern van de coachvraag goed te doorgronden. Door je begripvolle houding heb ik me bij jou echt open durven stellen.

  P.R. (E-coaching)
  Ik vind jou een hele fijne coach. Je bent als mens erg ‘warm’ en je weet de juiste vragen te stellen. Daarbij geef je niet direct
  de oplossing op een presenteerblaadje, maar laat me nadenken waardoor ik inzicht krijg. Verder ben je vriendelijk, geduldig, toegankelijk en kundig. Ik vind e-coaching een prima medium en helemaal van deze tijd. Ik kon op mijn eigen gekozen tijdstippen mijn opdrachten uitwerken, top!

  C.d.N. (E-coaching)
  Ik heb e-coaching ervaren als een manier om to-the-point te zijn. Ik kon er niet omheen ‘babbelen’. Dat was soms confronterend en daardoor heel waardevol! Jij hebt, soms op miraculeuze wijze, telkens de kern uit mijn mails weten te halen, waardoor ik steeds een stapje verder kwam.

  R.d.R. (E-coaching)
  Dat je per mail zo goed de inhoud in kan gaan heeft mij toch verrast. Het was heel persoonlijk en heeft me zeker verder geholpen. De tijd die het kost om een mail samen te stellen had ik wel onderschat. Ik vind jou als coach open, vertrouwenwekkend en inhoudelijk goed.